Despre noi

Rețeaua Medicală Victoria este un furnizor de servicii medicale clinice și spitalicești proaspăt intrat pe piața serviciilor medicale din București. Rețeaua noastră cuprinde mai multe centre și un spital. Centrele medicale sunt situate în zone centrale ale Bucureștiului în proximitatea mijloacelor de transport în comun ceea ce facilitează accesul pacienților la serviciile noastre. În centrele noastre se pot găsi aproximativ toate specialitățile medicale și chirurgicale de care pacienții noștri pot avea nevoie.

Consultațiile se desfășoară într-o ambianță modernă și plăcută unde profesioniștii noștri în sănătate se focusează pe nevoile pacientului oferindu-i acestuia cele mai bune condiții pentru un act medical de calitate.

Spitalul Victoria situat în zona Pieței Victoriei, beneficiază de expertiza a nenumerate cadre medicale de renume, cu experiențe de succes în unele dintre cele mai bune centre de pregătire medicală din Europa și din lume.

Dotările excepționale cu tehnologie modernă, de ultimă oră, ale celor 3 săli de operații cât și ale celor 3 secții de spitalizare, continuă și de zi, fac ca intervențiile efectuate să se desfășoare în condiții de maximă siguranță și confort pentru toți pacienții noștri, indiferent de complexitatea cazului lor medical.

Câteva date tehnice despre Spitalul Victoria

Acesta beneficiază de linii de laparoscopie și endoscopie Stortz, de linie de artoscopie Stryker, tehnologii de ultimp oră în domeniul chirurgiei minim invazive, precum și de integrare informatică a sălilor de oprerație, făcând accesibilă chirurgilor noștri, în timp real, toată informația medicală a pacientului.

De asemenea, blocul operator beneficiază de ultima tehnologie în domeniul sterilizării și asepsiei, filtre Hepa de ultimă generație, cât și de un concept unic în România, utilizat în prezent cu succes în Germania, și anume construcția modulară cu rășină specială antibacteriană a sălilor de operație.

Facilități și beneficii

Spitalul Victoria pune la dispoziția pacienților săi saloane dotate cu absolut toate facilitățile medicale și hoteliere pentru ca aceștia să beneficieze de o experiență medicală de succes în condiții de confort și siguranță. Toate rezervele spitalului sunt dotate cu gaze medicale la pat, mini frigider, televizor, grup sanitar propriu și facilitatea de apelare a asistentei medicale la pat.