Urologia este specialitatea medico-chirurgicală care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor tractului urinar și a sistemului reproductiv masculin.

Organele și structurile anatomice aflate în domeniul urologiei sunt rinichii, glandele suprarenale, uretere, vezica urinară, uretra, cât și organele reproductive masculine: testicule, epididim, vasele deferente, veziculele seminale, prostata și penisul

In Rețeaua Medicală Victoria, pacientii nostri pot accesa serviciile medicale de urologie, efectuate de medici urologi cu o mare experienta clinica si cu rezultate medicale deosebite. De asemenea, in Rețeaua Medicală Victoria, cabinetele de urologie sunt echipate cu unitati de ecografie performante si cu toate dotarile necesare pentru efectuarea unor servicii medicale de inalta calitate diagnostica si terapeutica. 

Totodata, laboratoarele si centrele de Imagistica ale Rețelei Medicale Victoria, ofera posibilitatea efectuarii tuturor investigatiilor paraclinice necesare patologiei urologice, cu promptitudine si eficienta. 

Rețeleaua Medicală Victoria, prin cele 3 Sali de operatii si cele 3 sectii chirurgicale, intregeste practic actul medical pemtru orice  afectiune urologica. In cadrul rețelei noastre, pacientii pot accesa orice tip de interventie chirurgicala urologica, de la cele minim invazive pana la interventii urologice complexe. In acest context, Rețeaua Medicală Victoria beneficiaza de ultima tehnologie in domeniul chirurgiei urologice, de la liniile de endoscopie josa si inalta Storz, la linia de laparoscopie Storz si pana la sistemul laser pentru ureteroscopie flexibila, utilizat in cazul litiazelor renale si uretrale.

Dr. Valentin AMBERT
Medic Primar Urologie
Dr. Ateia Abd HALAL
Medic Primar Urologie
Dr. Marin Bloju
Medic Specialiast Urologie
Dr. Tiberiu Gabriel Dida
Medic Specialist Urologie
Dr. Alexandru Leonida Goman
Medis Specialist Urolog
Dr. Alexandru Grasu
Medic Specialist Urologie
Dr. Valentin Iordache
Medic Specialist Urologie
Dr. Alexandru Mihalache
Medic Specialist Urologie
Dr. Taher Walid
Medic Primar Urologie
Dr. Valentin Voinescu
Medic Primar Urologie